ref: refs/heads/v3.0

    2020 Yılı MTV Ödemeleri Banka Hesabından Nasıl Ödenir?

    Bu yazımızda sizlere Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV)’nin ödemelerini banka hesaplarınızdan nasıl ödeyebileceğinizi göstermeye çalışacağız. 

    2020 Yılı MTV hesaplamaları genellikle aracınızın yaşı, motor hacmi ve cinsi üzerinden yapılabilmektedir. Engelli vatandaşlar ise MTV ödemelerinden muaf olabilmektedirler. Yetkili kurum ve kuruluşlarla bu konu hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. 

    Dijital ortam üzerinden ödeme gerçekleştirecekseniz, aşağıda yer alan adımları uygulayabilirsiniz.

    Banka Uygulaması Üzerinden MTV Ödemesini Gerçekleştirme

    Öncelikle akıllı telefonunuzda bulunan uygulamanızı açınız. Şifre ve kullanıcı adınızı girerek, Ödemeler kısmına gelmelisiniz. Ödemeler kısmından MTV ödeme yazarak, vadesiz hesap üzerinden ya da kredi kartı üzerinden ödeme işlemlerinizi gerçekleştirebilmeniz mümkün olmaktadır. Kredi kartını seçerseniz ve bankanız taksit imkanı sunuyorsa, taksitle MTV ödemesini gerçekleştirebilirsiniz. MTV ödemelerinde hangi bankaların ne kadar taksit imkanını sizlere sunduğunu bir diğer yazımızda ayrıntılı olarak öğrenebilirsiniz. 

    Bilgisayar İnternet Şubesi Üzerinden MTV Ödemesini Gerçekleştirme

    Bilgisayar üzerinden hesabınıza giriş yapmalısınız. Daha sonra da adımları ilerleyerek MTV ödeme yazabilir, vadeli hesabınızdan ya da kredi kartınız üzerinden ödeme işlermlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Eğer bankanız MTV ödemelerinizde taksit uygulamasına imkan veriyorsa, kredi kartı ile ödeme yaparsanız taksit imkanını kullanabilirsiniz. 

    Banka Şubesinden MTV Ödemesini Gerçekleştirme

    Eğer banka hesabınız üzerinden MTV ödemesini gerçekleştirmek isterseniz, şubenize giderek konu ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz. Banka şubesinden de rahatlıkla gerçekleştirebilmeniz de mümkündür. 

    Yorumlar

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.