Banka & Finans

2020 Yılı MTV Ödemelerine Taksit Yapan Kredi Kartları

MTV ödemelerinde kolaylık arayan vatandaşlar için bazı önemli bilgiler vermeye çalışacağız. Bunun için bazı bankalar kredi kartlarıyla ödeme yapabilen özellikler vardır. Bu kredi kartları ile iki ya da üç taksite varan oranlarla taksit yapılabilmektedir.

Vergi ödemelerinizi internet üzerinden yapabilmeniz mümkündür. Bununla birlikte vergilendirmenin özel uygulamasını da sizler kullanabilirsiniz. Bazı kredi kartları da taksitlendirme için miktarlar belirlemektedir. 100 TL, 500 TL ve 1000 TL gibi miktarların üzerinde daha fazla taksit yapılabilme imkanı olabilmektedir. 

2020 MTV Ödemelerine Taksit Yapan Kredi Kartları Hakkında Önemli Bilgiler

2020 Yılında MTV ödemeleri için taksit yapan kredi kartları hakkında detaylı bilgiler;

  1. QNB Finansbank MTV Ödeme Kampanyaları

QNB Finansbank kredi kartınız var ise, MTV ödemeleri için 2 taksit yapabilmektedir. Bu konu ile ilgili detaylı bilgi almak için müşteri hizmetleri ile görüşebilirsiniz. 

  1. Akbank MTV Ödemeleri 

Akbank kredi kartınız var ise, 2 taksit ile MTV ödemelerinizi gerçekleştirebilmeniz mümkündür. Akbank internet bankacılığı ile giriş yaparsanız, sistem üzerinden direkt olarak ödeme yapabilmeniz mümkündür. 

  1. Garanti Bankası Bonus MTV Ödemeleri

Garanti Bankası Bonus kartınız var ise MTV ödemelerinizi, iki taksitle yapabilme imkanınız olmaktadır. Önceki yılda 2 taksit uygulaması yapılmıştı bu sene de ücretsiz iki taksit uygulaması devam etmektedir. 

  1. İş Bankası MTV Ödemeleri

İş bankası önceki yıllarında 200 TL ve üzeri ödemelerinde 3 aylık taksit imkanını vermekteydi. Şimdi ise iki taksitli MTV ödemelerini gerçekleştirebilmektedir. Ticari kredi kartlarına sahip olanlarda bu taksit imkanlarından faydalanabilmektedir. 

  1. Yapı Kredi World Card MTV Ödemeleri

World Card sahibi müşteriler içinde MTV ödemeleri adına önemli taksitlendirmeler yapılmıştır. Bu yılda MTV ödemeleri için 3 ay taksit yapılabilmektedir. Taksitlendirme kampanyası için detaylı bilgiyi Yapı Krediyi arayabilir öğrenebilirsiniz. 

  1. Ziraat Bankası Combo Kredi Kartı MTV Ödemeleri

Combo kartına sahip iseniz, Ziraat ATM, mobil uygulamalar üzerinden de taşıt vergilerinin 100 TL üzeri ödemelerinde üç taksit ile yatırabilme imkanına sahip olmanız da mümkün olmaktadır. 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu